Skjønnhet

  Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

  Skjønnhet

  Extensions

  Vi har extensions fra Tape It. Dette er et hår som sliter minimalt på ditt eget, hvor vi bruker dobbelsidig keratin tape for å feste håret på ditt eget. Tapen er tynn og føles ikke ubehagelig i håret. Vi anbefaler å heise håret etter 7-8 uker, hvor vi bytter teip å setter inn samme hår igjen. Dette gjør at du kan bruke håret om igjen så lenge du tar vare på det hjemme med gode produkter. Extentionhåret kan du bruke opp til 9-12 mnd. avhengig av vedlikehold. Håret er 100% ekte REMY hår. Hvor mange fester du trenger avhenger av om du skal forlenge eller bare fylle inn.

  Pris:
  400 kr pr. feste.
  1100 kr for heising/fjerning pr. time

  Make-up

  Eline Spilde og Ida Marie Melgaard utdannet seg som makeupartister på Imageakademiet i 2009-2010. De har god erfaring innen oppdrag både på photoshoot, reklame, moteshow og tv. Vi tilbyr alt fra enkel makeup, fest makeup og brudemakeup tilpasset deg og dine ønsker.

  Pris: 1200 kr pr time.
  (Brudemakeup egen pris, inkluderes i brudepakken)

  Brud

  På den store dagen vil man vise seg fra sin beste side og fremheve sine beste trekk. Vi har lang erfaring med brud, og vil gjerne hjelpe deg med drømmedagen. Vi setter opp en prøvetime i forkant av bryllupsdagen. Da ser vi på bilder av kjolen, tester ut hår og makeup tilpasset din stil og dine ønsker. Vi gjør også styling utenfor salong der du måtte ønske. Vi tilbyr brudepakke som da inkluderer hår, makeup, bobler og frukt og «hjelp» med kjoler og det som trengs da dette er din dag.

  Brudgom

  Det er ikke bare bruden som skal ha oppmerksomheten på bryllupsdagen. Vi kan tilby en god hodebunnsmassasje, styling av skjegg og hår. Du får bobler og frukt for at du skal få en avslappende start på din store dag. Vi anbefaler å klippe 1 uke i forveien for at håret skal legge seg så fint og naturlig som mulig.

  Pris:
  Prøvetime: 800 kr.
  Brudepakke (inkluder prøvetime): 7000 -10.000 kr.
  Brudgom: fra 1200 kr.

  Husk å bestille time god tid i forveien.

  Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  Back To Top