Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Om THE GOSSIP

The Gossip har to avdelinger, en i professor dahls gate 3 og i gimleveien 22. Vi har høy faglig kompetanse, og vårt fokus er å få frem det beste i deg både når det gjelder form, farge og stil. Vi er jevnlig på kurs for å holde oss oppdatert på trender og er mye ute på oppdrag innen moteshow, reklame og fotoshoots. Vi er stolte av faget og er her for å tilby kvalitet, kreativtet og god service. The Gossip er resultatet av 2 salonger som slo seg sammen i november 2014, tidligere Jojo and friends åpnet av Jojo Eng og Gossip Hair som åpnet i 2007 av Nina Thorsbye.

 

THE TEAM


INSTAGRAM


[/horizontalsection]

FACEBOOK


-------->SNART ER VÅREN HER!!<------

Og vi er snart ferdige med en lang vinter periode. På denne tiden av året er det mange som er slappe og slitne på grunn av vitaminmangel. Undersøkelser viser at så mange som 1,7 mill Nordmenn lider av D vitaminmangel. Dette er ikke rart med tanke på at halveringstiden på D vitaminer er ca 5 uker og vi kun har få uker i året hvor solen står høyt nok til at den gir oss nok av sol vitaminet. D vitaminer er grunnleggende for opptak av Kalium i skjelettet og tenner men det er ikke bare skjelett og tenner som får lide av lite D vitaminer. Det viser seg at nok D vitaminer styrker hjertet, lunger , hjernen og immunsystemet generelt .D vitaminet dannes når sollys treffer huden. Mennesker med lys hud tar lettere opp D vitaminer enn dem med mørk hud og eldre. Så de med mørkere hud må oppholde seg lenger i solen for å få opp lageret. Faktisk så opptrer D vitaminer som et hormon i kroppen og påvirker hele vårt immunsystem. Som frisør så møter jeg mange mennesker og flere klager på at de er enten trøtte eller slappe i mørketiden og på våren. Dette skyldes ofte lave verdier av D vitaminer men kan også være i kombinasjon av andre mangler. Føler du deg sliten og slapp er det kanskje på tide med en liten blodprøve hos legen?

Tegn på lavt D vitamin

Svekket immunsystem
Utmattelse
Slapphet
Smerter i muskler og ledd

Ha en fin sol vår:)
... See MoreSee Less

View on Facebook

The Gossip Oslo added 3 new photos. ... See MoreSee Less

View on Facebook

PIXIE CUT-----> We say YeS YES Yes
If you are the gamine type of woman, a bit of a tomboy at heart or just want to shake things up a bit and don’t mind a crop, go for a pixie. Short hair can be a challenge. But you can also be Ready for that challenge!
Go for IT!
... See MoreSee Less

View on Facebook

God Mandag
Keep the energy up!
... See MoreSee Less

View on Facebook

God søndag 😉
-------------> Léon <---------------
Léon er en franskprodusert action- og thillerfilm fra 1994, skrevet og regissert av Luc Besson, med Jean Reno og Gary Oldman i hovedrollene og Natalie Portman i hennes spillefilmdebut.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Back To Top